Vitrinek

Vitrin összeállításához kínált esztétikus és strapabíró profiljaink szabad variálhatóságot és más anyagokkal való kombinálhatóságot biztosítanak, ezáltal teljesen egyedi vitrinek készíthetők segítségükkel.
Amennyiben Ön nem kívánja saját maga megtervezni és kialakítani az üzletébe szánt vitrineket, válogathat előre elkészített típus bútorainkból is, de természetesen bármilyen egyéni elképzelés megvalósításában is készséggel segítünk.
A
PORSA System vitrinek
és kötőelemek, profilok szögletes és ívelt keresztmetszetű változatban is kaphatók, a kétféle típus természetesen egymással is kompatibilis.
Plexis, üveges és fapolcos variációk egyaránt készíthetők a rendszer elemeivel.
A vitrinekbe energiatakarékos LED világítás beépítését is vállaljuk, akár spot vagy LED szalag formájában.

Hol lesz a leghasznosabb egy vitrin?

Számos lehetőség kínálkozik a vitrin felhasználására. Mivel a vitrinben egyszerre tudhatja biztonságban és teheti közszemlére áruját, kézenfekvő, hogy ezt használja üzletében. Ennél nincs esztétikusabb mód termékei bemutatására. A vitrinekben elhelyezett árut megpillantva a járókelőkből hamar bámészkodók, majd vevők lesznek. A különféle kialakítású, akár egyedi igényei alapján tervezett szekrények tökéletesen illeszkedni fognak az üzlethelyiség hangulatához és méreteihez. Tulajdonságai miatt a vitrin a múzeumok elengedhetetlen kelléke: referenciáink között több ilyen intézmény is szerepel. De gyűjtők számára is hasznos lehet egy vitrin, amelyben úgy mutathatják meg vendégeiknek gyűjteményük legszebb darabjait, hogy közben megvédhetik azokat a portól. Mivel egyedi termékeket is készítünk, így csak az Ön fantáziájától függ, hogy hová kerül végül a vitrin.

Tippek a vitrin berendezéséhez

Ha szeretné a lehető legjobban kihasználni a vitrin nyújtotta előnyöket, érdemes megfogadnia néhány tanácsot. A legszebb vitrin célja is az, hogy teret engedjen a benne tárolt, kiállított tárgyaknak, ezért fontos, hogyan helyezi el ezeket. Alapszabály, hogy a kiemelni szánt tárgyakat mindig önmagukban szerepeltessük a vitrinben, így semmi sem vonja el róluk a figyelmet. Ha több apróbb tárgy kerül a polcokra, ezeket mindig csoportosítsa valamilyen rendezőelv – például méret, forma vagy szín – alapján. Ha a bútort csak fal mellé tudja állítani, de szeretné minden oldalról megmutatni a benne tárolt tárgyakat, a hátfalon tükröt helyezhetünk el. Szintén izgalmasabbá teheti a látványt világítás használatával. Ez különösen akkor mutat jól, ha a vitrinben üvegpolcok sorakoznak.

A vitrin megvilágítása

A figyelemfelhívás egyik legjobb eszköze lehet a vitrin kivilágítása. Bemutatótermekben és kiállításokon is figyelni kell azonban arra, hogy a világítás ne károsítsa a termékeket, illetve a műtárgyakat. Ezért is használunk LED technológiát vitrinjeinkben. Egyrészt a LED lámpák, illetve szalagok nem annyira melegszenek fel, mint a hagyományos izzók, ami nagyon hasznos, ugyanis a bemutatott tárgyak gyakran közel vannak a világítótestekhez. Másrészt a LED lámpák nem bocsátanak ki UV sugarakat, amelyek hatására a tárgyak elveszíthetik eredeti színüket. Mivel a világítás folyamatosan, vagy legalább napi nyolc órában működik, fontos a fogyasztás is. A LED lámpák használatával ötödére csökkentheti az energiafelhasználást.

A Ba-Lu Bt. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.

Értem
  • 1101 Budapest Kőbányai út 49.
  • +36 1 477 0197

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kövessen minket!

Kosár

 x 
A kosár üres